12 Ağustos 2012 Pazar

Online kuponları yayınlamaya Ukash ortakları Citadel Commerce

Çevrimiçi nakit ödeme sağlayıcı Ukash ön ödemeli kuponları müşterilerine her yerden günün her saatinde Ukash almak için izin, güvenli banka transferleri aracılığıyla internet üzerinden satın alınabilir olacak duyurdu.
Bu hareket 13 yeni ülkeye Ukash, lider Anında internet bankacılığı veren yöntemi, alacaktır.
Ukash tarafından yürütülen yeni bir müşteri anketi Avrupalı ​​müşterilerinin çoğu banka hesapları ve kendi kredi kartı sahibi olduğunu göstermiştir, ancak çevrimiçi perakendeciler ve oyun siteleri gibi üçüncü tarafların güvenli açıklayıcıdır mali detayları hissetmiyorum. Citadel Commerce, deneyimli e-ticaret şirketi ile ortaklık Ukash bir banka hesabından doğrudan e-nakit para açmak için uygun bir çözüm sağlar.
Müşteriler Ukash web sitesini ziyaret edin ve onların banka hesabına para transferi ve hiçbir ek ücret ödemeden, benzersiz bir 19 haneli Ukash çeki çevirmek hangi bir güvenli arayüzüne erişmek.Nakit ile tamamen güvenli ve kolay elektronik işlem - çeki sonra çevrimiçi alışveriş, ödeme ve çalmak için kullanılabilir.
"Ortaklık olarak rahatça ve güvenle biz muhtemelen tüm müşterilerimiz için olabildiğince Ukash sağlamak için yapılan çalışmaların bir diğer örneği ise," Mark Chirnside, Ukash CEO'su."Bu amaçla, çevrimiçi mobil ihracı yoluyla ve e-cüzdan ile, müşteriler Ukash, yani geleneksel mağazalarda alabileceğiniz mevcut yollar için önemli bir ektir. Bu arada bizim sunan artırılması ve dünyadaki varlığımızı artırılması hedefleniyor. "
"Ukash ön ödemeli kuponları ile Citadel Instant internet bankacılık ağı ile birleştirerek pek çok ülkede milyonlarca müşteriye sunulacak alternatif bir ödeme çözümü oluştururken", Michael Meeks, Citadel Commerce Başkanı belirtti. "Biz Ukash ile çalışmaktan dolayı mutluyuz ve birlikte bizim işletmelerin büyümeyi daha da hızlandırmayı umuyoruz."
Yeni anlaşma ile tahrik hızlı büyümenin 2009 yılı boyunca fiziksel hem de sanal ağlarda devam planlanmaktadır.
Ukash Avrupa, Güney Afrika'da 20'den fazla ülkede ve Birleşik Krallık'ta Vodafone cep telefonu üzerinden halen 275,000 fiziksel depolarda mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder